Sikeres nap

2 órája

Díszegyenruhában fogott el egy körözöttet az épp előléptetett hatvani rendőr

Előléptették majd hazaindult. Díszegyenruhában volt, de nem volt rest szolgálatba helyezni magát.

Molnár Helga

Szabó Patrik, a Hatvani Rendőrkapitányság főhadnagyát előléptették kiemelt főnyomozó beosztásba

Forrás: Police.hu

Díszegyenruhában fogtak el egy körözött embert Gyöngyösön. Ez a rövid zöngéje annak a történetnek, melyben Szabó Patrik, a Hatvani Rendőrkapitányság főhadnagya volt az érintett, sőt el is mesélte nekünk a részleteket.

Mint mondta, október 22-én ünnepi állománygyűlésen vett részt Egerben, ahol Szabó Patrikot, a Hatvani Rendőrkapitányság főhadnagyát kiemelt főnyomozó beosztásba léptették elő. Majd az ünnepség után haza indultak hárman, a közrendvédelmi osztályvezetővel és az egyik helyi körzeti megbízottal, ám egy gyöngyösi áruház parkolójában feltűnt neki egy hajléktalan, aki ellen, mint kiderült, aznap adtak ki körözést Ecséden történt sorozatos betörések miatt.

– Felhívtam a bűnügyi osztályvezetőt, aki megerősítette, hogy körözik az általunk felismert embert. Ekkor visszafordultunk, és megtaláltuk, ahogy az egyik utcában egy lakatlan ingatlanba hatolt be. Felszólítottuk, hogy hagyja el az ingatlant, intézkedés alá vontuk, időközben értesítettük a gyöngyösi kollégákat, illetve kezdeményeztük a letartóztatását – avatott be a részletekbe.

Mindezt hárman, mind a hárman díszegyenruhában tették szabadnapjukon. Mint mondta, szerencsésen ért véget a történet, az illető nem tanúsított ellenállást, így az intézkedés sikeres volt. Előléptetés és körözött elfogása, így telt a napjuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában