Beavatkozások

2 órája

Gyöngyösi, tarnaleleszi, visontai tűzhöz vonultak kedden a tűzoltók

A visontai üzemben az egyik blokk három szintjét érintette a tűz.

Heol.hu

Kedden több helyütt is szólt a riasztás, indulhattak a tűzoltók – írja a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Hajnalban egy lakatlan épületben két négyzetméteren égett szemét Gyöngyösön a Felsőhíd utcában. A tüzet a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el.

Délelőtt egy lakásban egy fűtőtestből szivárgott a gáz Gyöngyösön az Aranysas utcában. A város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. A lakás fűtése biztosított volt. Gumi és hulladék kapott lángra délután Tarnaleleszen a Szabadság utcában. A pétervásárai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a tüzet, személyi sérülés nem történt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tűz keletkezett Visonta ipari külterületén este. Az üzemben az egyik blokk három szintjét érintette a tűz, a lánggal való égést a beépített oltórendszer megszüntette. Az izzó részeket elsőként a létesítményi tűzoltók kezdték oltani, majd a gyöngyösi, hatvani, hevesi és füzesabonyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett összesen nyolc vízsugárral oltották el végleg a parázsló részeket. Az eset során nem sérült meg senki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában