Összefoglaló

1 órája

Leszakadt tréler, útra dőlt fák okoztak fennakadást

Az elmúlt hétvégén többször is riasztották a tűzoltókat. Balesetek mellett kidőlt fák miatt is vonulniuk kellett.

Heol.hu

Leszakadt egy személyautó trélere az M3-ason

Forrás: Gyöngyösi HTP

A hétvégén 6 alkalommal avatkoztak be vármegyénk tűzoltói. A 6 műszaki mentést 6 hivatásos tűzoltóegység kezelte, közölte portálunkkal Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Részletezte is az beavatkozásokat.

Szombati események:

Délután egy nyolc méter hosszú, útra dőlt fa akadályozta a forgalmat az Eger és Noszvaj közötti úton. Az egri hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg az akadályt.

Vasárnapi események:

  • Letért az útról és az oldalára borult egy mikrobusz délelőtt a 25-ös főút 8-as és 9-es kilométerszelvénye között, Eger térségében. Az egri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. A buszból mindenki ki tudott szállni, a balesetnek három könnyű sérültje volt.
  • Leszakadt egy személyautó trélere délután az M3-as autópálya 84-es kilométerénél. A vontatmány a sztráda külső sávját elfoglalta. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a trélert az útról eltávolították, személyi sérülés nem történt.
  • Összeütközött két személyautó délután az M3-as autópálya 88-as kilométerszelvénynél, Nagyfüged határában. Az esethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak, akik az egyik gépkocsit áramtalanították. A kocsikban összesen hárman utaztak, az eset során egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.
  • Szalagkorlátnak ütközött, majd árokba hajtott egy személyautó este az M3-as autópálya 61-es kilométerszelvény közelében, Hatvan térségében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az eset során nem sérült meg senki.
  • Egy tízméteres fa dőlt éjszaka a 24-es számú főútra a 29-es kilométernél. A fának egy személyautó nekiütközött. Az akadályt a pétervásárai hivatásos tűzoltók szüntették meg, a balesetnek nem volt sérültje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában