A hónap fotója

3 órája

Mentőhelikopter is szerepel a tűzoltók szeptemberi hónap fotóján

A tűzoltók fotókat is készítenek azoktól az esetekről, amelyekhez riasztják őket. Ezeket a fotókat minden hónapban átválogatják és kiválasztják közülük a hónap fotóját.

Heol.hu

Kamion és egy autó ütközött össze 2024. szeptember 9-én a 3-as főút 71-72-es kilométere között, Hort után - közölte a katasztrófavédelem. A balesetről portálunk is írt akkor.

A horti balesetről készült a tűzoltóság szeptemberi hónap fotója
A horti balesetről készült a tűzoltóság szeptemberi hónap fotója
Forrás: Berecz Tamás tűzoltó főtörzsőrmester

Az autó az út menti árokba borult. A személykocsi vezetőjét a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki és a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemelték a roncsból. A kamion üzemanyagtartálya megsérült, az egység tömítő tapasszal szüntette meg a szivárgást. A baleset súlyos sérültjét mentőhelikopter szállította kórházba. A műszaki mentés pillanatait Berecz Tamás tűzoltó főtörzsőrmester kapta lencsevégre, egyik képét pedig a Heves vármegyei katasztrófavédelem a hónap fotójának választotta - írták a honlapon.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában