Gyöngyöshalász

2018.09.30. 07:00

Halászi teherautó-abroncsok: az első darabokat Belgiumba vitték a Mátraaljáról

Címkék#Apollo

Az Apollo Vredestein megkezdte az Apollo tehergépjármű-gumiabroncsok gyártását és szállítását új, magyarországi üzeméből.

T. B.

Az első vásárló egy belga fuvarozó cég volt Fotó: beküldött

Az első tehergépjármű-abroncsokat egy belgiumi cég kapta meg. A Gyöngyöshalászon is gyártó Apollo Vredestein 2017-ben kezdett tehergépjármű-abroncsok beszállításával foglalkozni, és azóta jelentős mennyiségben értékesítette termékeit Európa-szerte.

Az első vásárló egy belga fuvarozó cég volt Fotó: beküldött

Közleményük szerint folyamatosan növekszik európai ügyfeleik száma, s nem véletlen, hogy az első magyar gumiabroncs-szállítmány célpontja Belgium volt: ebben az országban mutattak be először Apollo tehergépjármű-abroncsokat. Az ország a 2,1 százalékos piaci részesedésével jelentős terület a márka számára.

A társaság közleménye szerint európai ügyfeleikkel együttműködve az Apollo tehergépjármű-abroncsait már több mint 300 millió kilométeren tesztelték. Nagy hangsúlyt fektetnek a tartósságra, s az üzemanyag-gazdaságosságra. Ezen túl garantálják a vázszerkezetek visszavásárlását, mivel az abroncsok új futófelülettel láthatók el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában