Dobó téri fenyő

3 órája

Már várják a felajánlásokat Eger karácsonyfájának

Idén is a Városgondozás Eger Kft. fogja felállítani a Dobó téri karácsonyfát, melyre október 31-ig várják a felajánlásokat.

Heol.hu

– Az önkormányzati tulajdonú Városgondozás Eger Kft. Egerből és a város környékéről várja a jelentkezőket, akik szívesen felajánlanák fenyőfájukat a Dobó István térre – közölte Eged Renátó ügyvezető portálunkkal közleményben.  

Mint írja, a fenyőfának minimum 12 méter magasnak, valamint lehetőleg szimmetrikusnak, egyenes törzsűnek kell lennie. Fontos szempont az is, hogy a fa kiemelhető legyen jelenlegi helyéről, tehát nagyobb tehergépkocsival megközelíthető legyen, illetve ne legyenek akadályozó tárgyak, például légkábelek a közvetlen közelében.

– A fa kivágásáról és elszállításáról a Városgondozás gondoskodik. A felajánlásokat a Városgondozás Eger Kft. megvizsgálja, a döntést helyszíni szemlék alapján hozza meg. A kiválasztott fát műszeres vizsgálatnak is alávetik, hogy biztonságosan fel lehessen állítani az Adventi Vásár helyszínén. A felajánló személy neve egy dísztáblán fog megjelenni a felállított karácsonyfa mellett, valamint egy apró ajándékkal is kedveskedik majd neki a Városgondozás. A felajánlásokat a 3300 Eger, Homok utca 26., vagy a [email protected] címekre küldött levélben várja a cég – hívta fel a figyelmet.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában