Most mi segíthetünk

2 órája

Vérre van szüksége Mancs gazdájának, a Spider Mentőcsoport vezetőjének

Lehoczki-Spider László, a Spider Mentőcsoport vezetőjének irányított véradással segíthetünk. Felesége számolt be róla, hogy vérre van szüksége.

Heol.hu

Felesége posztolta Lehoczki-Spider László, a Spider Mentőcsoport vezetőjének közösségi oldalán, hogy férjének vérre van szüksége.  

„Kérek mindenkit, aki teheti és tud segíteni, kérem adjon vért. A héten már nyilván nem lehet, de hétfőtől a területi Vérellátó Központokban lehet adni. Bármilyen vércsoporttal lehet vért adni, mert becserélik számára.” – írta pénteken  Lehoczki Beatrix.

Az irányított véradáshoz a következő adatokat adta meg:
Lehoczki-Spider László
Szül:1958.08.16.
TAJ 104 901 988
Ellátó intézmény:
Debreceni Egyetem Klinikai Központ
Belgyógyászati Klinika C Épület
Vércsoport: 0 Rh negatív.

A miskolci mentőcsoport alapító vezetője 40 éve 24 órában áll kutyáival és társaival a bajba jutottak szolgálatában. Pedig túl van egy súlyos infarktuson és egy szívműtéten. Azt vallja, az életnek tervei vannak vele, és azért adott még egy esélyt, hogy segíthessen másokon. Az elkötelezett segítő Hope (Remény) nevű kutyájával nemrégiben  vendégeskedett Törökországban, ahol nem csak Hope, de Mancs érdemeit is elismerték. Szobrot is emeltek a hős magyar kutyának.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában