Adományozás

2021.12.28. 12:47

Kis betegeknek szereztek nagy örömet Gyöngyösön

Nagyértékű adományt adott át a Bugát Pál Kórház Gyermekosztályának december 28-án, az Apolló Tyres gyöngyösi gyára.

HEOL

Az Apollo dolgozóinak adomány átadása a Bugát Pál Kórház gyermekosztályának

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlp

Fotó: Czimer Tamas

Az adományátadáson dr. Assani  Omár orvosigazgató kiemelte: az Apolló és a Kórház kapcsolata nem újkeletű, hiszen a cég nagyvonalú felajánlása révén a gyermekosztályon egy játszószobát alakítottak ki a kis betegek részére. Az Apolló fiatal munkatársai voltak azok, akik kifestették a hotel épület földszintjét – tájákoztatta portálunkat  T. Bokros Mária sajtószóvivő.

 – A kapcsolatunk kölcsönössé vált, hiszen több alkalommal vettünk részt a cég rendezvényein és szűrésekkel, egészségügyi tanácsadásokkal láttuk el az Apolló dolgozóit.

– Köszönjük a figyelmüket, a támogatásaikat, köszönjük, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén ilyen szép példát mutatnak és gyakorolnak – tette hozzá az orvosigazgató.

Erős Petra az adománygyűjtés koordinátora elmondta: munkatársaik közül nagyon sokan mozdultak meg a felhívásra, nemcsak a dolgozóik, de a cég partnerei is adakoztak és járultak hozzá, hogy a kis betegeknek valamint az osztály dolgozóinak örömet szerezzenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában