Digitalizáció
2024.03.13. 13:00
Terítési trendek a vendéglátásban
Tóth Balázs
Hatvan A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja március 18-án 16 órakor a hatvani Svéd Korona Étteremben rendezi összejövetelét, amelyen ezúttal a terítés lesz a fő téma. Előadó lesz Bobák József, az MNGSZ Éttermi és Sommelier alelnöke, Dobos András, az Etlap Online tulajdonosa és Barta Anna, a Barta Nagygombosi borászat tulajdonosa. Szó lesz terítési trendekről, a digitális étlapról, törzsvendég-generálásról, allergén szűrésről. Regisztrálni a kamara honlapján lehet. T. B.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre