Közlekedik a család

2024.04.24. 07:58

A közlekedésbiztonsági vetélkedő idei fődíja egy Škoda Scala

A Heves vármegyei döntőt májusban rendezik Gyöngyösön. A Közlekedik a család versenyre május 10-ig jelenkezhetnek a családok. A közlekedés biztonságát legjobban betartók egy Skoda Scala-t nyerhetnek.

Szabó István

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és szakmai támogató partnerei idén immár 13. alkalommal hirdették meg a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedőt, adta hírül a gyöngyösi városháza. A közleményük szerint a vetélkedő vármegyei döntőjét a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága Gyöngyösön, a Sándor Autóházban szervezi meg május 25-én. A Heves vármegyei döntőre május 10-ig lehet jelentkezni.

Geneva,,Switzerland,-,3,12,2019:,Skoda,Scala,At,The
A közlekedésbiztonsági vetélkedő fődíja egy Skoda Scala
A közlekedésbiztonsági vetélkedő fődíja egy Skoda Scala (Illusztráció)
Forrás: Sutterstock

– Ha ön és családja szereti az izgalmas kihívásokat, az újdonságokat, és legalább az egyik szülő rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, a másik remekül kerékpározik, akkor csatlakozzanak a Közlekedik a család népes csapatához, és regisztráljanak az idei versenyre. Ha sikeresen szerepelnek a gyöngyösi vármegyei döntőn, és bejutnak a döntőbe – amihez szükséges a KRESZ naprakész ismerete – akkor 2 napon keresztül élvezhetik a mókás, kihívást is jelentő feladatokat, élménydús programokat Pécsen és környékén augusztus 24-25-én. A verseny fődíja egy Škoda Scala személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. Most a legeredményesebb iskolát is díjazzák. Vegyen részt a versenyen, és a legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 ezer forint értékű iskolaszert nyerhet – áll a versenyfelhívásban.

A versenyre jelentkezés részletei és további információk a kozlekedikacsalad.hu oldalon olvashatók.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában