Projekt

2024.05.29. 08:23

Nem mindennapi videót készítettek az egri egyetem hallgatói Cserépfaluról

Nagy Csaba és Varga Bálint István, a Gazdaságtudományi Intézet Turizmus-vendéglátás BA szakos hallgatói nem mindennapi projekten dolgoztak. A megosztott videóban Cserépfalu turisztikai erőforrásait, attrakcióit mutatják be.

Heol.hu

A turisztikai erőforrások című kurzuson az egri egyetem hallgatóinak számára egy idegenforgalmilag frekventált, de viszonylag kis népességszámú település turisztikai erőforrásainak komplex elemzése a feladat. A projektmunka egyik részfeladata, hogy közösségi médiafelületekre szánt videóanyagok segítségével olyan tartalmakat gyártsanak, melyek képesek lehetnek kiemelkedő megtekintésszámot elérni, ezzel népszerűsítve a választott célterület turisztikai erőforrásait és értékeit. A cél, hogy a megtekintő azt érezze, hogy az adott helyszínt fel akarja keresni.

A projektmunka során a hallgatók nemcsak a turisztikai erőforrásokat elemezték, de profi videókészítési és szerkesztési tudásukat is megcsillogtatták. Dr. Gyurkó Ádám, a kurzus oktatója is elismerően nyilatkozott a hallgatók munkájáról: 
- Nagy Csaba és Varga Bálint István kiválóan teljesítették ezt a részfeladatot. A videójuk igényes, informatív és szakmailag is jó megítélésű. Továbbá biztos vagyok benne, hogy sokakat inspirál majd Cserépfalu meglátogatására - fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában