Megbízólevelek

2024.06.21. 11:15

Átvették a hevesi képviselők is megbízólevelüket

A június 9-én megválasztott képviselők megbízatása a törvény értelmében október 1-től kezdődik.

Molnár Helga

Az önkormányzat üléstermében szerda délután vette át megbízólevelét Sveiczer Sándor polgármester, valamint a leendő helyi és nemzetiségi önkormányzati képviselők többsége Hevesen – írja a Hevesi Hírportál.

Átvették a hevesi képviselők is megbízólevelüket
Átvették a hevesi képviselők is megbízólevelüket
Forrás: Hevesi Hírportál

A választási eljárásról szóló törvény értelmében a polgármester és a körzetekben megválasztott képviselők részére át kell adni a megbízóleveleket az eredményt megállapító határozat jogerőssé válását követő öt napon belül.

Tisztelettel köszönöm mindazok munkáját, akik részt vettek a választás előkészítésében, lebonyolításában. Külön köszönöm az előző ciklus képviselőinek és polgármester úrnak a város fejlesztése érdekében végzett munkát 

– emelte ki Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője.

A június 9-én megválasztott képviselők megbízatása a törvény értelmében október 1-től kezdődik. A megbízólevelet átvette: Sveiczer Sándor polgármester és képviselő, valamint Kovács István, Kozma Tamás, Ivanics Róbert, Deli Miklós, Pusománé Bencsik Ágnes és Nagy Sándor képviselők.

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott tagjai Bundri József, id. Poczók Lajos, ifj. Poczók Lajos, Burai Flórin és Poczók László, akik mindannyian a CIKÖSZ képviselői.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában