Közlekedés

2024.06.30. 09:15

Csak egy sávon halad a forgalom az M3-ason

Vasárnap is munkálatok nehezítik a forgalmat az M3-as autópályán.

Heol.hu

Több helyen is korlátozzák vasárnap a fogalmat az autópályán, közölte az Útinform

- Gödöllő és Bag között még tart a burkolatfelújítás. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 31-es és a 37-es km között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a külső és a leállósáv járható. A munka kapcsán, Vásárosnamény irányába a 36-os km-nél lévő Kisbagi pihenőt is lezárták. A 32-es km-nél fekvő Babati pihenőbe, a terelőelemek között biztosítják a kihajtást.

- Mezőkövesd térségében a 134-es és a 143-as km között van zárva a Vásárosnamény felé vezető oldal. A forgalom a másik oldalon, a főváros felé két sávon, Vásárosnamény felé pedig egy sávon halad. A 139-es km-nél lévő Mezőnagymihály csomópont sem használható, így ott sem fel-, sem lehajtani nem lehet a Vásárosnamény felé tartó oldalon.

- Hejőkürt térségében, a főváros felé tartó sávokat aszfaltozzák, ezért a 167-es és a 162-es km között a járműveket átterelték a szemközti oldalra, ahol irányonként csak egy-egy sáv járható.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában