Vízhiány

2024.06.04. 16:57

Nincs víz a Felsőváros egy részén

Egy kivitelező megsértett egy vezetéket, emiatt a felsőváros egy részén nincs víz jelenleg. A vízmű már dolgozik a problémán.

Heol.hu

Olvasónk jelezte, hogy a Felsőváros egy részén, például a Töviskes téren nincs víz, úgy tudja, a Lidl bevásárlóközpont környékén történt csőtörés. Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. üzemvezető főmérnöke arról tájékoztatta portálunkat, hogy egy kivitelezés közben sértettek meg munkások egy 300 milliméteres szállítóvezetéket. A kivitelezést nem a vízmű végezte és végeztette.

Egy munka során sértettek meg egy csövet
Forrás: Beküldött fotó

– Kollégáink a helyszínre érkeztek és azonnal megkezdték a kiszakaszolást. A nyomáscsökkenéses terület a Malomárok utcától egészen Felnémetig nyúlt,  jó részén helyreállt a szolgáltatás. A Töviskes téren, illetve az út azon oldalán a benzinkút és a Lidl között továbbra is fennáll a vízhiány, ott kocsiról biztosítjuk az ivóvíz-ellátást. A javítás vélhetően éjszakába nyúlik – mondta. Hozzátette, a környéken élők türelmét és megértését kérik arra az időre, míg nem tudják helyreállítani a szolgáltatást. A közlekedők körültekintését is kérte, ugyanis egy sávot le kell zárni a Rákóczi úton a javítás alatt.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában