Segítség

2024.06.07. 18:42

Több száz élelmiszercsomagot osztott ki az Ételt az Életért Alapítvány Egerben

Minden hétköznap osztanak melegételt.

Molnár Helga

Az Ételt az Életért Alapítvány minden nap várja a rászorulókat, így volt ez pénteken is Egerben a Tűzoltó téri osztópontokon.

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az Ételt az Életért Alapítvány minden nap várja a rászorulókat, így volt ez pénteken is Egerben a Tűzoltó téri osztópontokon. Nyolcas Olivér, az alapítvány egri elnöke elmondta: az Élelmiszerbank programjainak köszönhetően az áruházakból is rendszeresen kapnak még fogyasztható péktermékeket, gyümölcsöket, zöldségeket, emellett állami támogatással valósítják meg az étkeztetést, minden hétköznap. Többfelé is szállítanak a krisnások és önkénteseik, magánemberként a Tűzoltó Múzeumnál lehet kérni az egy tál meleg ételt, mindig 14 órakor.

HMM_1186
Minden hétköznap osztanak melegételt.
Forrás:   Huszár Márk /  Heves Megyei Hírlap

Mint mondta, e pénteken is osztottak melegételt, mely kiegészült tartós élelmiszercsomaggal. A csomagban, melyet 750 ellátottjuk közt osztottak ki, tej, lekvár, rizs, kukorica és zöldborsó konzerv, keksz, csokoládé, cukormentes kávé, vegyes élelmiszer és tészta is volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában