Strandidő

2024.07.01. 18:10

A sarudi Kalandparton minden készen áll, hogy csobbanhassunk

Itt a nyár, fejest ugorhatunk a víziakadálypályáról.

Molnár Helga

Vasárnap teljes szettben nyílt meg Sarudon, a Kalandpart – erről a közösségi oldalukon írtak. A Tisza-tó legnagyobb vízi akadálypályáján végre a technikai akadályok a természeti erők okozta károk leküzdése után vízre került az Aquaglide vízi játszótér.

A Kalandpart fejlesztése során kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy olyan attrakciót hozzuk a Tisza-tóra, ami nem teszi tönkre az élővilágot, látványos, és környezetbarát, csendes, de ugyanakkor izgalmas, mozgalmas és jókedvre deríti a vendégeit. Az Aquaglide Funpark egy vízen úszó hatalmas (több, mint kétezer négyzetméter) akadálypálya, aminek egyediségét más parkokhoz képest a magas elemeinek mérete és a kihívások sokszínűsége biztosítja. A játék több, mint 30 kisebb nagyobb akadályból és az őket összekötő „szőnyegekből” áll, melyek a nedvesség miatt rendkívül csúszósak. A parkban trambulinok, csúszdák, hinták és mászási lehetőségek váltják egymást, ember kilövő játékokkal, katapulttal, ügyességi akadályokkal, egyensúlyozó kihívásokkal.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában