Takarítás

2024.07.21. 17:20

Újra tiszta az egri kutyafuttató + videó

Több köbméter hulladék borított a belvárosi kutyafuttatót, a Városgondozás munkatársai elvitték a felgyűlt szemetet. Újra normális körülmények uralkodnak az egri kutyafuttatóban.

Heol.hu

Mint arról portálunk is beszámolt, a közösségi médiában osztott meg az egri kutyafuttatóról döbbenetes képeket egy gazdi. A szemetet eltakarította a városgondozás, de a kormányhivatal sem hagyja szó nélkül, hogy szeméttelepet csináltak a kutyafuttatóból.

Belepte a szemét az egri kutyafuttatót, a helyszínen elkapták a tetteseket
Belepte a szemét az egri kutyafuttatót, volt mit eltakarítani
Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal/Facebook

Most dr. Pajtók Gábor Eger és térsége országgyűlési képviselője osztott meg videót a helyszínről, ami újra tiszta és rendezett.

– A belvárosi kutyafuttató területén hagyott tetemes mennyiségű szemét ügye egyenlőre megoldódott. A Heves Vármegyei Kormányhivatal ellenőrzése után, a rendőrség azonosította az elkövetőket, majd ellenük hulladékgazdálkodási jogsértés miatt eljárást indított. A szemét elszállítása a mai napra már meg is történt a városgondozás munkatársainak hála! Egernek tisztának, élhetőnek és biztonságosnak kell lennie, mi ezért fogunk dolgozni – fogalmazott dr. Pajtók Gábor Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában