Közösség

2024.07.17. 17:40

Egy maroknyi lelkes nagytályai dolgozott a településért

A nagytályai faluszépítők közösségi területrendezést szerveztek. Egy maroknyi lelkes önkéntes munkálkodott a hétvégén.

Heol.hu

Szombaton a faluszépítő egyesület fűnyírást és szemétszedést hirdetett Nagytályán. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az eseményre  csak egy maroknyi, ám annál lelkesebb kis csapat gyűlt össze.

– Ezúton is hálásan köszönjük, hogy megmozdultak a felhívásunkra ezen a meleg nyári szombat délutánon. Nekik köszönhetően megszépülhetett a kopjafa környéke, ahová geotextil került leterítésre, majd kavicságy borítást kapott a terület. Ezáltal gondozás mentesebbé tudtuk tenni az emlékmű környékét. Ezen felül lenyírásra került a Szabadság téri focipálya területe, valamint a Nagytálya-Andornaktálya közötti kerékpárút mentén és a falu belterületén 10 zsák szemét került összegyűjtésre. Köszönjük a megjelenteknek, hogy felismerték a közösség erejében rejlő lehetőségeket, felismerték azt, hogy minden segítő kézre szükség van és szabadidejüket nem sajnálva jöttek, hogy munkájukkal hozzájáruljanak a falu szebbé tételéhez – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában