Látványszelfi

2024.07.24. 17:10

Sisakot fel, irány a bányakilátó Visontán!

A nagy érdeklődésre tekintettel az MVM Mátra Energia Zrt. a Facebook-filterei egyikét elérhetővé tette a visontai bánya kilátójában. Ennek köszönhetően sisakkal a fejünkön szelfizhetünk az egyedülálló helyszínen.

Szabó István

Tekintettel a nagy érdeklődésre és a rendkívül pozitív fogadtatásra, az MVM Mátra Energia Zrt. az újonnan létrehozott Facebook-filterei egyikét elérhetővé tette a visontai bánya kilátójában, adta hírül az energetikai vállalat a közösségi oldalán

– A nem mindennapi helyszínen egy látogató sisakját húzhatod magadra, virtuálisan. A filternek köszönhetően sisakkal a fejeden szelfizhetsz ezen az egyedülálló helyszínen. A turistalátványosság a társaság visontai telephelye és Kápolna között a 2420-as út mellett található. A Facebook-filter QR kód beolvasásával válik használhatóvá, melyet a bányakilátóban elhelyezett táblák egyikén találhatsz meg. Ehhez nincs másra szükség, mint egy okostelefonra, melynek beépített kamera funkciójával nyitható meg a nem mindennapi szűrő. Látogass el a bányakilátóba és használd filterünket, majd oszd meg a közösségi médiában az elkészült képet az #mvmmatra hastaggel és a fotón pedig jelöld meg az MVM Mátra Energia Zrt. Facebook-oldalát! Legyen neked is egy sisakos fotód! – fogalmaz a MVM Mátra Energia Zrt. a Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában