Programajánló

2024.07.26. 06:55

Utcazenészek versenye, Magyar Tavak Fesztiválja és Tankcsapda koncertje is rád vár

Ismét rengeteg színes program vár rátok a hétvégén Heves vármegyében!

Heol.hu

A múlt évben is nagyot szólt az utcazenészek versenye (Archív fotó)

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Péntek, július 26.

Eger: Rakonczai & The Blue Piano lép fel az Elefanto Pizza & Terraceban, kapunyitás: 19:00. Rakonczai Imi elhozza nektek a legjobb partik legnagyobb slágereit.

  • Utcazenészek Versenye júlis 27-ig. A macskaköves utcákat bohém zenekarok, és fülbemászó dallamok lepik el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkotnak a Eszterházy téri fák alatt. 
Utcazenészek versenye
Utcazenészek versenye
Forrás: Facebook
  • Képzőművészeti Utcafesztivál az Eszterházy téren. Idén is színes képzőművészeti standokkal várnak minket. Az ország több településéről érkeznek festők, grafikusok, szobrászok, kézművesek, továbbá művészeti iskolák növendékei is bemutatkoznak.
  • Akusztikus koncert a BorzBár-ban: A BorZbár az Ostoros Családi Pincészet hangulatos pincéje az egri Szépasszony-völgyben, ahol az Egri borvidék legszélesebb borkínálata mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeket is bemutatnak majd. Hétvégente kellemes akusztikus élőzenét hallgatva töltődhetnek fel a vendégek, a programot finom borok kísérik majd. 

 

Tiszafüreden és a Tisza-tónál: A Magyar Tavak Fesztiválját idén július 26-28. között rendezik meg, ez a Tisza-tó legrangosabb zenei és kulturális programja. A fesztiválnak idén is – immár tizenegyedik alkalommal – Tiszafüred a központja, onnan indulnak a programok. Péntek este kezdésként nagyszabású gálakoncertet tartanak a Morotva Kerékpáros Félszigeten.

Noszvaj: Anna-napi bortúra az Imányi pincesoron. Élő zenés bortúra helyi ízekkel, a noszvaji dűlők boraival, vendégszerető boros gazdákkal! Kóstolhatók lesznek az 1. Noszvaji Bormustra kiemelt borai is. Magyar Gyula zenekara fog zenélni. Gyülekező 18 óra 30-tól. A Borplaccon mutatkoznak be a 2023-as Bormustra oklevéllel elismert borai, borkészítői.

 Anna-napi bortúra
 Anna-napi bortúra
Fotó: visiteger.com

Sirok: Tankcsapda koncert lesz Sirokon a Kútvölgyben 21 órától. Július 24-28. között újra a motoroktól lesz hangos a szabadidőpark!

Tankcsapda koncert plakátja
Tankcsapda koncert plakátja
Fotó: visiteger.com

Szombat, július 27.

Eger: Az Egri Termál- és Strandfürdő az idei évben XV. alkalommal rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett Strandok Éjszakáját. Az Egri termál- és strandfürdőben ezen a napon a lemezjátszók mögött forró nyári klubslágerekkel a Broadway és a Hippolit klubok egykori rezidense, DJ. Richmonde!

 Egri Termál- és Strandfürdő programja
 Egri Termál- és Strandfürdő programja
Fotó:  Egri Termál- és Strandfürdő/Facebook oldala

Vasárnap, július 28.

Szilvásvárad: A HORZE Szabadidős Lovasverseny immár hagyomány az Állami Ménesgazdaságban, az esemény a Lipicai Lovasközpontban lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában