Komolyzenei piknik

2024.08.18. 19:19

A muzsikáé és a finom boroké volt a főszerep a Scharioth Birtokon

Idén is megtartották a hagyományos komolyzenei pikniket a nagyrédei kastélyparkban. A zamatos borok mellett a Sturcz Quartet muzsikáját élvezhették a látogatók.

Szabó István

Idén immár negyedik alkalommal rendezték meg Nagyrédén azt a komolyzenei pikniket, amelynek a Scharioth Birtok parkja ad otthont évről évre. A zenés programra érkezők számára nagyszerű alaphangulatot teremtett szombaton is a kastélypark árnyas rózsa-, illetve romkertje, romantikus tavai és sétányai a mátrai borvidék nemes italainak megízleléséhez, gourmet falatok kóstolásához, amely közben a Sturcz Quartet muzsikáját élvezhették. 

Az 1992-ben alakult Sturcz Quartet a pikniken is igazolta, hogy széleskörű repertoárral büszkélkedik. 

– Aki a különleges zenei élményeket keresi – a klasszikus zenétől a pop és jazz érintésével a modern darabokon át –, az nálunk mindent megtalál. Örömünkre szolgál, ha bevezethetjük a hallgatóságunkat a könnyed klasszikus zene világába. Koncertjeinken a zene mellett a humor is fontos szerepet kap, vidám pillanatok gazdagítják a koncertélményt, így garantálva a közönség számára az egyedi és szórakoztató zenei utazást – jellemzi önmagát a Sturcz Quartet.


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában