Mávinform

2024.08.25. 19:34

Baleset miatt borult a vasúti menetrend a hatvani vonalon

Vonatkimaradások lesznek, a vonatok visszafordulnak a Keletitől.

Palágyi Edit

A hatvani vonalon is fennakadásokra kell számítani

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Friss:

A MÁV közleményben a következőket írta portálunknak:

- Vasárnap este a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity 5 kocsija a Keleti pályaudvar előtti bevezető vágányszakaszon kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki. A baleset miatt a Keleti pályaudvarra bevezető vágányok el vannak zárva, így vasárnap este a pályaudvar már nem indít és nem fogad vonatokat. A helyszínelés és a műszaki mentés hosszabb időt vehet igénybe.

Mint írják, a forgalmi rendről a MÁVINFORM hírfolyama folyamatosan frissül.

Korábban írtuk:

Vasárnap este baleset miatt a Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon korlátozásokra, jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani - írja a Mávinform.

Az elővárosi és távolsági vonatok is más budapesti állomásokról indulnak vissza. A hatvani vonal vonatai Kőbánya felsőn, az újszászi vonal vonatai Rákoson fordulnak vissza. A pécsi és a hegyeshalmi vonal vonatai Kelenföldről fordulnak vissza.

A vasúti jegyek érvényesek az M2-es metrón a Keleti és a Déli pályaudvar között, az M4-es metró teljes vonalán, a 37A villamoson, a 161-es és 168E buszon, közölték vasárnap este.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában