Felhívás

2024.08.18. 19:27

Idén is keresik az Év Erdei Kerékpárútját, szavazz kedvencedre!

Az Év Erdei Kerékpárútja pályázat célja az erdei turizmus népszerűsítése és az egészségre nevelés. A kitüntető címet 2024-ben is a legtöbb lájkot bezsebelő nyomvonal nyeri el.

Heol.hu

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) 2024-ben is keresi az Év Erdei Kerékpárútját. Augusztus 16-án nyílik az Országos Erdészeti Egyesület online felülete, ahol az Év Erdei Kerékpárútja pályázatra lehet erdei kerékpáros útszakaszt nevezni, tették közzé a felhívást Facebook oldalukon. 

Mint írják, az OEE Erdőfeltárási Szakosztály kezdeményezésére már 4. éve, az Erdők Hete rendezvénysorozat részeként hirdetik meg a pályázatot. A pályázat két szakaszból áll. Az elsőben erdei kerékpárutakat lehet nevezni az OEE honlapján közzétett formanyomtatvány kitöltésével. A másodikban a jelölt utak közül - a szakmai zsűri által kiválasztott - 5 nyomvonal valamelyikére lehet szavazatot leadni az Országos Erdészeti Egyesület Facebook oldalán. 

Az útvonalat jelölők között értékes ajándékokat, például erdei szálláshelyen beváltható ajándékutalványt, valamint egy vezetett, családos e-kerékpáros túrát is kisorsolnak majd. Utat jelölni augusztus 16. és szeptember 1. között lehet, az eredményhirdetés pedig október 1-jén várható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában