Pályázatok

2024.08.14. 07:10

Igazgatót keresnek az egri kórház élére is

Pályázatokat írtak ki több kórház főigazgatói poziciójára. Az egri kórház is közöttük van.

Heol.hu

Több mint egy tucat kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások. Az érintett kórházak között három vármegyei és három budapesti is szerepel. A vármegyei irányító kórházak között az egri Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetbe is pályázatot írtak ki.

Pályázatot írtak ki ez egri kórház főigazgatói posztjára
Pályázatot írtak ki ez egri kórház főigazgatói posztjára
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mint ahogy arról már beszámoltunk Semmelweis Ignác születésének 206. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen dr. Vácity József, a  Markhot Ferenc Kórház főigazgatója azt mondta,  nyolc évvel ezelőtt új fejezet kezdődött a kórház életében, ekkor lett vezetője az intézménynek. Szavai szerint sok nehézségen át vezetett az út, ám most újabb fejezet nyílik.

– Átadom a stafétát dr. Orosz Krisztina főigazgató-helyettesnek és dr. Maszárovics Zoltán orvosigazgatónak. Tanácsadóként maradok az intézményben – mondta meghatottan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában