Tanulás

2024.08.26. 10:46

Jelentkezhettek az Eszterházy szakirányú továbbképzéseire és pedagógus szakvizsgáira

Továbbtanulni sosem késő.

Molnár Helga

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem főépülete

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Kiváló, magas színvonalú, és egyedülálló továbbképzéseket is kínál az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem. Augusztus végéig várjuk a jelentkezéseket a 2024/25-ös őszi félévében induló csaknem 30 szakirányú továbbképzési szakra és 14 pedagógus-szakvizsga felkészítő programra – írja az egyetem honlapján.

– Továbbtanulni sosem késő! Ha elmélyülnél választott szakmádban, bővítenéd tudásod, vagy új területeket fedeznél fel, válaszd az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szakirányú továbbképzései közül három helyszínen. Vizsgáld meg alaposan a kínálatot, s jelentkezz augusztus 31-éig! Mi adjuk a magas színvonalú oktatást, a kiváló infrastruktúrát és az „Eszterházy-érzést”. Tapasztald meg Te is – emelik ki.

Ha a társadalomtudományok terén ásnál mélyebbre, jelentkezhettek gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakirányú továbbképzésre. Interaktív e-könyvtár szakirányú továbbképzési szak vár rátok, tanulhatsz az iskolai erőszak kezeléséről, vagy válhat belőletek óvodai és iskolai szociális segítő.

A pedagógusképzésben ugyancsak széles a paletta: az alkalmazott bábjáték, alkotó-fejlesztő meseterápia és a drámapedagógiai módszerek, technikák megismerése mellett választhatnak a jelentkezők legújabb képzések közül gyógypedagógus (tanulásban akadályozottak pedagógiája, logopédus, illetve pszichopedagógia) szakirányon és egészségfejlesztő mentálhigiénés szakember, fejlesztő-differenciáló szakpedagógus két helyszínen is. Megismerhetitek az idegenforgalmi, gazdasági, kereskedelmi német szaknyelvet, lehetsz oktatástervező és digitálistananyag-fejlesztő. Tanulhattok a tanári mesterség IKT alapjairól. Ha pedig más tanári terület vonz, keressétek a további képzéseket az egyetem keresőjében.

Augusztus végéig várják a jelentkezéseket az őszi félévében induló csaknem 30 szakirányú továbbképzési szakra és 14 pedagógus-szakvizsga felkészítő programra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában