Alkottak

2024.08.21. 10:25

Kiállítást szerveztek a mátraszentimrei lakosok szakkörös alkotásaiból

A natúrkozmetikai szakkörön természetes anyagokból készítettek szépségipari termékeket, a bútorfestők pedig otthonaikban is gyakorolták az ecsetek kezelését.

Heol.hu

A Nemzeti Művelődési Intézet, a Szakkör programjához csatlakozott önkormányzatunk az ősszel. Két foglalkozást indítottunk útjára, a Naturkozmetikát és a Bútorfestést – adta hírül Facebook oldalán Mátraszentimre önkormányzata.

A lelkes közösségek munkájának köszönhetően pedig a szakkörökön készített alkotásokból, a mátraszentimrei Falunapon kiállítást is szerveztek. Mint írják, a szakkörön résztvevők, a szakkör indulásakor még nem is sejtették, hogy milyen rejtett tartalékokkal rendelkeznek és hogy munkáikból  augusztus 10-én már tárlat nyílik. 

A Natúrkozmetikai foglalkozások alatt megtanulták, hogyan lehet természetes úton szépségipari termékeket előállítani. A bútorfestők csapat tagjai otthon, szabadidejükben is tanulták, hogyan is kell az ecsetet profi módon forgatni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában