Adomány

2024.08.15. 13:23

Laptoppal lepte meg a rendőrséget a gyöngyösi önkormányzat

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési célra fogja használni a város adományát.

Szabó István

Csütörtökön a gyöngyösi önkormányzat laptopot és kiegészítőket, színes szóróanyagok nyomtatásához szükséges tonereket ajándékozott a Gyöngyösi Rendőrkapitányságnak. A 350 ezer forint értékű adományt Hiesz György polgármester és dr. Horváth Gábor, a gyöngyösi önkormányzat Közigazgatási és intézményirányítási igazgatóságának vezetője adta át a rendőrségen Balogh Tibor r. ezredesnek, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Balogh Tibor (balról), dr. Horváth Gábor és Hiesz György az adomány átadásakor
Balogh Tibor (balról), dr. Horváth Gábor és Hiesz György az adomány átadásakor 
Fotó: Czimer Tamas / Forrás:  Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– A városnak klasszikusan nem lenne feladata, mégis bekapcsolódik a bűnmegelőzésbe, az általános- és középiskolások e téren történő oktatásába, részben rendőrök, tűzoltók egészségügyi szakemberek munkájának segítésével, de a kábítószerrel kapcsolatos megelőző-, felvilágosító programokban is szereplünk. Örömmel adtuk az eszközöket a rendőrségnek, támogatásunk ezúttal nem anyagi, hanem a kérésüknek megfelelően tárgyi juttatás – mondta Hiesz György.

Balogh Tibor köszönetét fejezte ki a városi önkormányzatnak. 

– Minden eszköznek és felajánlásnak örülünk, ami segíti előmozdítani Gyöngyös közbiztonságát. A most kapott laptopot elsősorban bűnmegelőzési célra használjuk majd, ami nagyon fontos feladatunk. Vannak kollégáink, akik iskolarendőrként, mások bűnmegelőzési előadóként járják alkalmanként Gyöngyös és a környék általános-, illetve középiskoláit. Ők jól tudják majd hasznosítani a most kapott eszközöket – emelte ki Balogh Tibor. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában