Vizsgáztatás

2024.08.18. 21:10

Online lehet időpontot foglalni a műszakira

Minden héten csütörtökön délután elérhetővé válnak a vármegyei vizsgasorok. Időpontot lehet foglalni a műszakira.

Heol.hu

A közúti járművek műszaki vizsgáztatására a járműműszaki vizsgáló állomások esetében a Kormányhivatali Központi Időpontfoglaló Alkalmazás (KHKIA) segítségével lehet időpontot foglalni. A Heves vármegyei vizsgasorok elérhetőségét a közlekedési hatóság minden héten csütörtökön, 13 óra 30 perckor nyitja meg, hívta fel a figyelmet a Heves Vármegyei Kormányhivatal.

A korábbi gyakorlattól eltérően az időpontok jobb elérhetősége, biztosítása érdekében a közlekedési hatóság a soron következő foglalható hét időpontjait a fenti időben teszi foglalhatóvá, hozzáférhetővé. Amennyiben az időpont munkaszüneti napra esik, úgy a következő munkanapon történik a nyitás szintén 13 óra 30 perckor.

Fontos tudni, hogy a közúti járművek műszaki vizsgáztatására történt időpontfoglalás véglegesítése után nincs lehetőség a rögzített adatok módosítására, illetve a foglalás törlésére. Vizsgára kizárólag csak a foglaláskor berögzített alvázszámú járművel lehet megjelenni! – írta a Heves Vármegyei Kormányhivatal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában