Új ciklus

10 órája

Így búcsúzik Császár Zoltán az egri választóktól

Császár Zoltán 26 évig volt képviselő Egerben. Az idei önkormányzati választáson már nem indult. Facebook bejegyzésben búcsúzik Császár Zoltán az egri választóktól.

Heol.hu

– Az utolsó közgyűlést nem hívta össze a volt polgármester. Így ezúton szólok Önökhöz. Utolsó levelemben tájékoztattam Önöket, hogy a körzetmódosítást jóval megelőzően, kimondottan családom kérsére nem indultam újra. Engedjenek meg egy összefoglalót, melyre büszkén tekintek vissza – írta Facebook bejegyzésében Császár Zoltán egri önkormányzati képviselő, akinek utolsó ciklusa ér véget októberrel. A bejegyzésében, amelyben búcsúzik Császár Zoltán, kiemelte, 26 évig 1998-2024 között képviselőként, tanácsnokként, fejlesztési-ellenőrzési biztosként végzett munkát.

Búcsúzik Császár Zoltán az egri választóktól
Búcsúzik Császár Zoltán az egri választóktól
Forrás: Huszár Márk/Heves Meyei Hírlap

– Mind a 6 választást egyéniben nyertem, pártokat és egyéni jelölteket megelőzve. Munkámat a választók akarata, szeretete és szavazata értékelte. Szívből köszönöm! Számos barátság köt sokukhoz, és munkámat segítő hivatali dolgozókhoz. Számtalan kedves, szívélyes köszönő levelet őrzök amit gyűjtöttem negyed évszázados szolgálatom alatt. Kedves Fiatalok, Régóta Fiatalok, Hölgyeim és Uraim! Találkozzunk újra egészségben, szeretett városunkat szolgálva ott, ahol majd szükséges.  Kedves mindannyiuktól és szeretett családomtól kaptam köszönetet mind a 26 év szolgálatért. A városvezetésektől és a közgyűlésektől egyetlen egyszer sem. Ez elgondolkoztató, viszont nem hiányzik életemből.  Kívánok minden egri lakosnak jó egészséget és sok örömet – írta Császár Zoltán. A szakmai munkáján túl számos derült pillanatot okozott Császár a közgyűlési üléseken: egyszer például bolíviai kakasviadalhoz hasonlította az egri közgyűlési üléseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában