Mozgásra fel

2024.09.17. 08:08

Elindult az idei Európai Mobilitási Hét, Lőrinciben is kitelepül a rendőrség

Idén szeptember 16. és 22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, mely alkalmából több hevesi településen is programokkal várják az érdeklődőket.

Heol.hu

A Hatvani Rendőrkapitányság izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Lőrinci Hunyadi Mátyás Általános Iskolánál kitelepült standjánál – adta hírül Facebook oldalán a Heves vármegyei rendőrség

Mint írják, a hatvani kapitányság munkatársai KRESZ pályával, kerékpár regisztrációval, bűn- és baleset-megelőzési tanácsadással, hasznos szórólapokkal és játékokkal is készül az arra járók számára, hogy minél szélesebb körben, minél több témában adhassanak tájékoztatást. A standnál pedig lehetőség lesz informálódni a BikeSafe rendszerről és annak regisztrációjáról. 

Szeptember 19-én, csütörtökön, a Szabadság tér 18. szám alatt, reggel kilenc és dél között várják az érdeklődőket. Szeptember 20-án, pénteken pedig a Temesvári utca 9. számnál lesz lehetőség részt venni a rendőrség programján, szintén reggel kilenc és dél között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában