Közbiztonság

2 órája

Célegyenesben a Felsővárosi Polgárőrség, hamarosan járőrözhetnek

Hamarosan elkezdheti munkáját a Felsővárosi Polgárőr Egyesület Egerben. Az újonnan alakuló egyesület majd' 20 tagja vett részt képzésen.

Szabadi Martina Laura

Polgárőr alapképzést tartott a Heves Vármegyei Polgárőr Szövetség Egerben. A nagyszabású képzésen közel 100 leendő polgárőr sajátította el a szolgálat alapjait, tájékoztatta portálunkat Molnár Tibor, a Eger 8. választókörzetének megválasztott képviselője. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, májusban megalakult Egerben a Felsővárosi Polgárőr Egyesület, mely 16 tagjával vett részt a képzésen.

Hamarosan elkezdheti a munkát a  Felsővárosi Polgárőr Egyesület Forrás: Beküldött fotó

– A sikeres vizsgát követően a polgárőr igazolványok igénylése következik, melyek kézhezvétele után, egy hosszú folyamat végére érve, hamarosan elkezdheti a munkát az új egri szervezet – ismertette Molnár Tibor.

A felsővárosiak is részt vettek a képzésen
Forrás:  Beküldött fotó

A Felsővárosi Polgárőr Egyesület megszervezése a képviselő nevéhez fűződik, kampányának központi eleme volt a közbiztonság javítása a városrészben az utóbbi időben ugyanis több rongálás, lopás történt ott. Ennek érdekében még a választás előtt elkezdte szervezni az egyesület létrehozását, melyben maga is szolgálatot vállal majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában