A Borics Pál út felújítása

2024.09.17. 09:00

Hordót gurítanak, csurdítanak az utcaavatón Sirokban

Sirokban befejeződött a Borics Pál út felújítása. Fontos belterületi szakaszról lévén szó, meg is ünneplik azt. Hordót gurítanak, aszfaltrajzversenyt hirdetnek.

Barta Katalin

Sirokban befejeződött a Borics Pál út felújítása. Már csupán néhány rendbe tett közlekedési táblát kell kihelyezni, s újra komfortosan használható a szakasz. Tuza Gábor polgármester arról tájékoztatta a lakosságot, hogy szeptember 20-án, pénteken, egy kisebb ünnepség keretében fel is avatják. Közösségi élménnyé szeretnék tenni az alkalmat, így hordógurítást, aszfaltrajzolást, kerékpáros ügyességi versenyt, esetleg jármű bemutatót terveznek napra, hogy emlékezetes legyen. Ha akad jelentkező, esetleg siroki vagy környéki érdekes, különleges, extrém vagy öreg járműve kiállítására is lehetőség nyílik. A Vártársaság csurdítós kenyérrel vendégel meg minden résztvevőt és készülnek egy meglepetéssel is. Mindenkit szeretettel várnak. 

Sirokban befejeződött a Borics Pál út felújítása
Sirokban befejeződött a Borics Pál út felújítása
Fotó: Beküldött fotó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában