VOSZ

2 órája

Idén újra lesz Heves vármegyei Prima közönségdíjas

Hamarosan közzéteszik annak a kilenc jelöltnek a bemutatkozását, akik várják a szavazatokat.

Tóth Balázs

Lezárult az időszak, ameddig várták a jelöléseket a VOSZ Heves megyei Prima díjaira. Bányainé Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei szervezetének elnöke elmondta, nagyon sok, közel harminc jelölést kaptak, ami rekordot jelent.

A tavalyi Prima Díjátadó Gála
A tavalyi Prima Díjátadó Gála 
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

- Az elnökséggel megtettük az első lépést, hogy kiválasszuk azt a szűkebb társaságot, akik között közönségszavazást is tartunk. Nemsokára jelentkezünk a kilenc jelölt videós bemutatkozásával, akikre lehet majd szavazni, azaz a három végleges nyertes mellett a közönségszavazás győztese lesz a negyedik Prima díjas – mondta az elnök.

Hozzátette, közösségi médiaoldalaikon, illetve hírlevelükben teszik majd közzé a szavazásra szolgáló linket. Természetesen a megye egész területéről várják a szavazatokat, hiszen a jelöltek sem csak Egerből kerülnek ki, hanem egész Heves megyéből.

Idén október 26-án tartják a Heves vármegyei Prima Gálát, amelynek helyszíne a Hotel Eger lesz. Itt nem csak a Prima díjakat, hanem a VOSZ megyei Év Vállalkozója díjakat is átadják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában