Közösség

2024.09.01. 12:09

Kihirdették, ki lett idén Lajosváros Csillaga +fotók

Közösségek a családokért - Hagyományteremtés a Lajosvárosban ünnepen kihirdették, kit választottak a városrész csillagának az ott élők.

Heol.hu

– Közösségek a Családokért rendezvényünk sikeresen lezajlott, minden résztvevő megtalálhatta a számára megfelelő programot, tette közzé az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület. Átadták Lajosváros Csillaga Közösségi díjat is, melyet Dr. Dósa Flórián pedagógus kapott.

A kitüntetett a József Attila Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karon szerzett diplomát 1991-ben. Ezt követően a Heves Megyei Rendőr- főkapitányságon bűnügyi területen dolgozott előbb beosztottként, majd vezetőként. Szolgálati nyugállományát követően a Lajosvárosi Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági és Nyomdaipari Technikum és Szakképző Iskolában - ismertebb nevén IQ pont középiskola - kezdett tanítani belügyi rendészeti Ismereteket. Jelenleg is itt dolgozik igazgatóhelyettesként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában