Elsőévesek

2024.09.06. 15:35

Megkezdődött a beiratkozás a MATE gyöngyösi campusán + galéria

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gyöngyösi Károly Róbert Campusára mintegy 250 elsős hallgató nyert felvételt. A beiratkozás pénteken és hétfőn is folytatódik.

Szabó István

Csütörtökön megkezdődött a felvételt nyert elsőéves hallgatók beiratkozása a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gyöngyösi Károly Róbert Campusára, a 2024-25-ös tanévre. Az első napon az alapképzésben résztvevők lettek hivatalosan is a campus diákjai. 

Az alapképzésre felvételt nyert elsőévesek hallgatják a tudnivalókat
Az alapképzésre felvételt nyert elsőévesek hallgatják a tudnivalókat
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Dr. Zörög Zoltán campus főigazgató-helyettes köszöntője után Végh Ildikó tanulmányi osztályvezető tájékoztatója hangzott el a tanulmányokat érintő legfontosabb tudnivalókról. A kommunikációs csatornákról, tájékozódási lehetőségekről Nagy Réka kommunikációs munkatárs beszélt az új hallgatóknak, Szabó Rozália nyelvtanár ismertette velük a nyelvi követelményeket. Az elsőévesek az általuk választott szakokkal kapcsolatos tájékoztatók után a tanulmányi osztályon beiratkoztak a campusra. 

A beiratkozás pénteken folytatódik a felsőoktatási szakképzésre és mesterképzésre felvételt nyert elsőévesek hivatalos nyilvántartásba vételével, majd hétfőn fejeződik be, amikor az angol nyelvű képzésre felvételt nyert hallgatók iratkoznak be a MATE gyöngyösi campusára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában