Vasút

2 órája

Műszaki hiba az Agria InterRégión, átszállították az utasokat

Műszaki hiba miatt a Keleti pályaudvarról Egerbe vasárnap 7:30-kor elindult Agria InterRégió (IR 5500) csak Rákosig közlekedett. Visszafelé csak Füzesabonyból indul.

Guti Rita

A MÁVinform reggeli közlése szerint a műszaki hiba miatt Rákosnál leállt az Agria InterRégió, utasai Füzesabonyig a Keleti pályaudvarról Miskolcra tartó Hernád-Zemplén InterCity (IC 1190) vonattal utazhatnak, amely megáll Rákos, Gödöllő, Máriabesnyő, Bag, Aszód, Tura, Vámosgyörk, Kál-Kápolna állomáson is, így megnő a menetideje. A vasúttársaság közösségi oldalán azt is megírták, hogy emiatt a menetrend szerint Egerből a Keleti pályaudvarra 9:38-ra tervezett indulású Agria InterRégió-ra nem lehet Egerben felszállni, Füzesabonyból indul. A vonattal Egerből Budapestre tartók legközelebb a 10.38-kor Induló Agria IR vonattal juthatnak el a Keleti pályaudvarra.

Rájárt a rúd a hétvégén az Egerből Budapestre vonatozókra, hiszen ahogy azt megírtuk, szombaton kimaradt egy közvetlen járat a hevesi megyeszékhely és a Keleti pályaudvar között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában