Fejlesztés

1 órája

A lőrinci polgárőrök javaslatára új kamerákkal bővült a város

Folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az iskolai valamint az óvodai évkezdésre.

Heol.hu

A lőrinci polgárőrök javaslatára új kamerákkal bővült a város

Forrás: Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola/Facebook

Nyolc éve alakult meg Lőrinciben a polgárőr egyesület. Mint közösségi oldalukon írják, megalakulásuk óta folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az iskolai valamint az óvodai évkezdésre.

– Szeptemberben minden reggel szolgálatot látunk el a város területén lévő iskolák és óvodák környékén található gyalogátkelőhelyeknél, ezzel segítve a biztonságos tanév kezdést. Folyamatos kapcsolatot tartunk az óvoda valamint az iskola vezetőségével. Napi szolgálatok alkalmával visszatérő ellenőrzést tartunk az iskolák és óvodák környékén. A 2024-ben javaslatot tettünk a térfigyelő kamerák bővítésénél arra, hogy az iskolák valamint óvodák környékére is szereljenek fel térfigyelő kamerákat., továbbá a város területén lévő gyalogátkelőhelyek útburkolati festésének megújítására. Javaslatunkat Pálinkás Péter újonnan megválasztott polgármester támogatta, ezen munkálatok a közelmúltban el is készültek – írják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában