Születésnap

2 órája

A nagykorúságát ünnepelte a sástói Oxygen Adrenalin Park

A Gyöngyös-Sástón található élménypark 18 évvel ezelőtt nyílt meg. A parkban gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szerveztek ingyenes programokat.

Szabó István

Idén 18 éves lett az Oxygen Adrenalin

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírap

Vasárnap ünnepelte a 18. születésnapját a Gyöngyös-Sástón található Oxygen Adrenalin Park. A mátrai kaland- és élménypark 2006. szeptember 28-án nyitotta meg kapuit, s minden évben szeptember utolsó hétvégéjén ünnepli a születésnapján. Idén a szeptember végi nagy esőzés miatt tolódott október 6-ra – ahogy a park fogalmazott – a nagykorúságuk elérésének megünneplése. Ilyenkor minden évben arcfestővel, lufihajtogató bohóccal, gyermekfoglalkoztatóval, születésnapi tortával és nem utolsó sorban sztárfellépőkkel – járt már itt többek között Szandi, Nagy Feró, Péter Szabó Szilvia – várják az idelátogatókat. Idén sem történt ez másként.

Az ország legmagasabban fekvő családi élményparkjában, ahol több, mint 30 játékelem várja a kalandra vágyókat, idén Szikra László humorista látta el a műsorvezető-házigazda tisztét. Természetesen vele tartottak állandó kabaréfigurái, Mama, Papa és Mocsok Gizi is. A kicsiknek és persze a gyermeklelkű felnőtteknek szervezett ingyenes programok sorát idén is a szülinapi torta közös elfogyasztása zárta. A nap sztárfellépőjének a program szerint Oláh Gergő énekest választották.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában