Vonatra a kerékpárt

3 órája

A Tisza-tavi bringázást is ajánlják az őszi szünetre

Heol.hu

- Kezdődik az őszi szünet, érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta előnyöket, ha szünidei kirándulásokat tervezünk. Kedvezményes utazási lehetőséget nyújtanak a MÁV-csoport turisztikai napijegyei, a Magyarország24, illetve a Vármegye24 napijegyek, amikkel az adott régióban vagy az országot behálózó teljes Volánbusz és vasúti hálózaton korlátlanul utazhatunk - közölte a MÁV-csoport. 

Rövidebb, egynapos programokhoz érdemes a Magyarország24 és a Vármegye24 napijegyeket megváltani, amelyek a vármegye- és országbérletekkel azonosan használhatóak fel. Néhány kiemelt régióban a MÁV-csoport turisztikai napijegyei adnak kedvezményt, tájékoztattak.

Az őszi turisztikai ajánlatok közt van a Tisza-tó is. - A Tisza-tó évről-évre növekvő népszerűségnek örvend. A közúti forgalomtól nagyrészt külön kerékpárúton biztonságosan körbetekerhető. Még november 3-ig hétvégente közlekedik a MÁV-START nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsival kiállított Tisza-tó sebesvonata - tájékoztattak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában