Elismerés

2 órája

Egerbe került az Év Állatvédő rendőre cím

Az Év Állatvédő rendőre szakmai díjat díjat az állatvédelem különböző területein végzett munka és elköteleződés elismeréseként hozták létre.

Heol.hu

Megtisztelő elismerésben részesült Szabó Erika r. őrnagy a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztályának főnyomozója, hiszen megkapta az „Év Állatvédő rendőre” szakmai díjat – adta hírül Facebook oldalán a Heves vármegyei rendőrség

Egerbe került az Év Állatvédő rendőre cím
Egerbe került az Év Állatvédő rendőre cím
Forrás: Heves vármegyei rendőrség/Facebook

Mint írják, a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány és az Igazságügyi Minisztérium állatvédelemért felelős kormánybiztosa alapították a szakmai díjat az állatvédelem különböző területein végzett munka és elköteleződés elismeréseként. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kolléganője, Szabó Erika október 7-én, Budapesten, az Igazságügyi Minisztérium könyvtártermében vehette át az „Év Állatvédő rendőre” szakmai díjat, Ovádi Péter kormánybiztostól és dr. Vetter Szilvia PhD kuratóriumi elnöktől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában