Támogatás

2 órája

Krumplit osztanak Lőrinciben a helyieknek

A testület döntése szerint élelmiszerrel támogatják a helyieket. Október 19-én osztják ki nekik.

Heol.hu

A Lőrinci képviselő-testület döntése szerint térítésmentes burgonya-és hagyma osztást szerveznek a város területén állandó lakóhellyel rendelkező lakosok részére október 19-én 8-12 óráig az Árkád területén. Az élelmiszer osztásra jogosult az, aki lőrinci állandó lakóhellyel rendelkezik, ingatlanonként 15 kilogramm burgonyát és 5 kilogramm hagymát kaphat térítésmentesen a lakcímet igazoló okirat bemutatását és a lakcím ellenőrzését követően

– Kérjük, aki nem tudja átvenni a megjelölt időpontban az élelmiszert, az átvételével megbízott személy részére szíveskedjen a lakcímkártyája másolatát, valamint meghatalmazást adni. Ha az okmány másolatát nem áll módjában elkészíteni, úgy azt a Lőrinci Városi Könyvtárában (3021 Lőrinci, Szabadság tér 4/A.) megteheti a fentnevezett napon, reggel 7 óra 30 perctől, 12 óráig. Kérjük, hogy az élelmiszer átvételével kapcsolatos Lőrinci honlapján közzétett adatkezelési tájékoztatót szíveskedjenek áttekinteni – írta az önkormányzat.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában