Horgászat

2 órája

Nagypontyokat fogtak nagy mennyiségben a Tisza-tavon

Filmet is forgattak.

Heol.hu

Szoják Benő első török pontya ami 21,96 kilogrammot nyomott

Forrás: Tisza-tavi Sporthorgász/Facebook

Döme Gábor és csapattársa Szoják Benedek a napokban a Tisza-tavon, az Abádszalóki-medencében horgászott nagypontyokra és rendkívül eredményesek voltak – írja a Tisza-tavi Sporthorgász Kft közösségi oldalán.

A változékony időjárási körülmények közepette olyan élményekben és fogásokban volt részük, amelyet sokáig fognak emlegetni.

– Soha, egyetlen vadvízi túránk során sem voltunk még ilyen eredményesek. Összesen 20 darab 10 kilogramm feletti pontyot fogtunk. Ebből 12 darab súlya 15 kilogramm felett volt, 5 darab súlya pedig meghaladta a 20 kilogrammot. Elképesztő és egyben lenyűgöző az, ami itt minden alkalommal fogad minket, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk – mesélte Gábor.

Döme Gábor évek óta kitűnő filmeket forgat a Tisza-tavon, melyhez a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. eddig minden segítséget megadott.
– Imádjuk az ilyen nehéz vadvízi horgászatokat, és nagyon értékesnek tartunk minden itt megfogott, majd visszaengedett halat. A horgászat során természetesen most is forgott a kamera, a film novemberben lesz majd látható – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában