Elismerték őket

2 órája

Önkormányzati kitüntetéseket nyújtottak át Vámosgyörkön

Szedmák Zoltán vehette át idén a Vámosgyörk Szolgálatáért-díjat. A Sport-díjat a Vámosgyörki Sportegyesület labdarúgó szakosztálya érdemelte ki.

Szabó István

Vámosgyörkön hagyományosan október 23. alkalmából adták át az önkormányzati kitüntetéseket. A kedden megtartott ünnepi megemlékezés részeként a közösségi házban vehették át a díjazottak az elismeréseket. A részletekről Balogné Ványi Diána, a közösségi ház vezetője számolt be portálunknak.

Gedei Zoltán (balról) és Szedmák Zoltán a kitüntetés átadásakor
Gedei Zoltán (balról) és Szedmák Zoltán a kitüntetés átadásakor
Forrás: Beküldött fotó/Gyurkó Dávid

– Vámosgyörk község képviselő-testülete, polgármestere és jegyzője, a nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából a Vámosgyörk Szolgálatáért-díjat adományozta Szedmák Zoltánnak. Lelkiismeretes munkájával, kimagasló emberi és erkölcsi magatartásával, szakmai tudásával szolgálja Vámosgyörk lakóit. A képviselő-testület ezen elismeréssel kívánta megköszönni Szedmák Zoltán polgárőr parancsnoknak a település közbiztonságáért végzett munkáját, mint közéleti tevékenységet. Sport-díjat vehetett át a Vámosgyörki Sportegyesület labdarúgó szakosztálya nevében Galó Kristóf sportelnök a Heves vármegyei II. osztályú 2023/2024. évi labdarúgó bajnokság megnyeréséért. A díjakat Gedei Zoltán polgármester adta át a kitüntetetteknek. A Vámosgyörki Tűzoltó Egyesületben végzett kiemelkedő munkájáért oklevélben részesült Stass Gábor és Nagy István. Vámosgyörk község közbiztonságáért végzett munkája elismeréseként oklevelét vehetett át a polgármestertől Katona Miklós polgárőr is – részletezte Balogné Ványi Diána.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában