Voksolnak

2 órája

Vasárnap szavaznak a mátrafürediek a részönkormányzati képviselőjelöltekre

A szavazás során kialakult sorrend alapján Gyöngyös képviselő-testülete választja meg a város településrészének részönkormányzati tagjait.

Szabó István

Október 27-én a település részönkormányzati képviselőjelöltjeire szavaznak Mátrafüreden. A szavazás reggel 8 órától 17 óráig tart, a voksokat a helyi Északi Agrárszakképzési Centrum Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban adhatják le a mátrafüredi választópolgárok. 

Portálunkon beszámoltunk arról, hogy október 16-án tartották a mátrafüredi részönkormányzat tagjainak ajánlógyűlését, amelyen a település lakói jelölhettek személyeket részönkormányzati képviselőjelölteknek. A vasárnapi szavazással kialakult sorrend alapján Gyöngyös képviselő-testülete választja meg a város településrészének részönkormányzati tagjait.

A közigazgatásilag Gyöngyöshöz tartozó Mátrafüred részönkormányzati vezetője – a gyöngyösi önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata (SZMSZ) alapján – a gyöngyösi 1. számú települési egyéni választókerület június 9-én megválasztott képviselője, Faragó Tamás lesz, csakúgy, mint az előző önkormányzati ciklusban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában