nyárbúcsúztató

2021.08.31. 11:54

Őszies időben búcsúztatták a nyarat Egerben

Kicsik és nagyok is remekül szórakoztak a Nemzedékek terén.

G. Zs.

Szinte észrevétlenül elillant a nyár, szerdán újra megkezdődik az iskola. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ ennek apropóján Családi Nyárbúcsúztató Party-t szervezett a Felsővárosban élőknek hétfőn. Az egésznapos program során várták a kicsiket és nagyokat a Nemzedékek terén. A rendezvény a Felsőváros csillagai – közösen a közösségért elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Az őszies, hűvös időjárás ellenére a felállított sátor alatt szép számmal összegyűltek a gyerekek, akik élvezettel játszottak a nekik előkészített játékokkal, készítettek ékszereket a kézműves foglalkozásokon. Népi akadálypálya, csúzlizda, céllövölde, dobálós játékok voltak a legnépszerűbbek, de szívesen csináltak különféle ékszereket is gyöngyökből és bíbelődtek más apróságokkal is.

A családi napot fergeteges koncert zárta. Este hat órától az Ocho Macho együttes lépett színpadra és mozgatta meg a közönséget pörgős és dallamos számaival, melyek a reggae, a ska, a punk és a latin zene fúziójából születtek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában