Fesztivál

2024.06.29. 19:50

A hőség sem tántorította el a gyerekeket a Kalákától + fotók

A szombat délelőtt és a kora délután a gyerekeké, az este a felnőtteké a Kaláka Fesztiválon.

Tóth Balázs

Szombaton is folytatódott a Kaláka Fesztivál Egerben. A nagy meleg ellenére sokan voltak a Gyerekfesztiválon, s nem csak a játékok kötötték le a legkisebbeket, hanem együtt énekeltek, tapsoltak például Gryllus Vilmossal (Szalóki Ági koncertje betegség miatt elmaradt), vagy élvezték a bábszínházi előadást. 

A hőség sem tántorította el a gyerekeket a Kalákától
A hőség sem tántorította el a gyerekeket a Kalákától
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Ingyenes programokat kínált az Ökokaláka, melyen a fenntarthatóság, illetve a környezetvédelem témája köré szerveztek programokat, játékokat, előadásokat. Ki lehetett próbálni a podcast készítést is a helyi civilekkel. 

Délután háromkor templomi koncert volt a Servita templomban, amelyen Gryllus Dániel és Lackfi János közös, Itt járt a földön című dalciklusát mutatták be. A fesztiválprogram délután öt órakor kezdődött Boggie&Petruskával, a Szirtes Folk Banddel, a Zűrös Big Bandával és a Muzsikás együttessel, akik közös előadást tartanak Kacsó Hangával és Berecz Istvánnal. A fesztivál vasárnap is folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában