Casting

2024.09.08. 20:12

Gyerekszereplőket keres zenés darabjához az egri színház

10-16 év közötti fiúk jelentkezését várja a Gárdonyi Géza Színház a Valahol Európában című musicaljéhez. Jelentkezni szeptember 20-án 12 óráig lehet.

Szabó István

Nagyon sokan jelentkeztek eddig az egri Gárdonyi Géza Színház Valahol Európában című musicalje szereplőválogatásával kapcsolatos felhívásra, amit hálásan köszön a vármegyeszékhely teátruma. A színház gyerekszereplőket keres a darabhoz.

– Várunk még olyan 10-16 év közötti fiúkat, akik kedvet éreznek magukban énekes-táncos, színészi feladatokban való részvételre. A meghallgatásra egy szabadon választott verssel, vagy 10 sornál hosszabb prózarészlettel kell készülni. Az ének- és tánckészség felmérése után játékos, szöveges gyakorlatok keretében is megismerkedünk a fiatalokkal. Jelentkezés e-mailben a [email protected] címen szeptember 20-án 12 óráig lehetséges. A meghallgatás szeptember 21-én 11 órakor lesz az egri színházban. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! – közölte a színház a Gárdonyi Géza Színház, Eger Facebook-oldalon.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában