Kiállítás

8 órája

Megnyílt a V. Hatvani Kisgrafikai Biennále

123 alkotó több mint 350 munkája látható.

Heol.hu

Megnyílt a V. Hatvani Kisgrafikai Biennále

Forrás: Horváth Richárd/Facebook

Megnyílt az V. Hatvani Kisgrafikai Biennále a városházán – adta hírül közösségi oldalán a polgármester, Horváth Richárd. A Hatvani Galéria által meghirdetett pályázatra 123 alkotó több mint 350 munkája érkezett, amelyeket a korábbi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övez.
– Külön öröm számunkra, hogy idén is sok fiatal, tehetséges művész mutatkozhat be, így támogatva új generációk kibontakozását – emelte ki.

A biennále célja a kisgrafika, mint művészeti ág népszerűsítése, és Hatvanban büszkék arra, hogy a hazai és határon túli alkotókat egyaránt vendégül láthatják.

A kiállítás már látogatható a városházán, ne hagyják ki az alkalmat, hogy megcsodálják a nemzetközileg is elismert grafikusok és feltörekvő tehetségek alkotásait.
– Hatvan mindig nyitott a művészetek előtt, szeretettel fogadjuk és visszavárjuk alkotóinkat. Köszönöm a Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub tagjainak, hogy a “hatvani népdalcsokor” előadásukkal emelték a megnyitó színvonalát – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában