Öregdiákok

2 órája

Eszterházy Alumni Nap: az alma mater idén is visszavár

Az egyetem fontosnak tartja, hogy egykori hallgatói kapcsolata az alma materükkel a diploma kézhezvételével ne szakadjon meg.

Heol.hu

Október 19-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen, illetve annak jogelőd intézményeiben végzett hallgatókat látják vendégül a Líceumban. Évfolyam- és szaktalálkozók, illetve számos színes program várja az egykori diákokat, akik megismerhetik az intézmény jelenét, jövőjét, este pedig az Eszterházy Alumni Bálon koccinthatnak, felidézve megannyi csodás emléket – írja az egri egyetem honlapján.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem fontosnak tartja, hogy egykori hallgatói kapcsolata az alma materükkel a diploma kézhezvételével ne szakadjon meg. Ennek érdekében jött létre az Eszterházy Alumni Facebook-csoport, az egyetem honlapjának Alumni menüpontja, valamint három esztendeje elindult az Alumni Hírlevél is.

Az Alumni közösség folyamatosan bővül és úgy gondolják, a tagokat nem csak az köti össze, hogy annak idején ugyanazon az ajtón léptek be, hanem ettől egy mélyebb, igazabb kapcsolat alakult ki közöttük. Ezt szeretné még tovább erősíteni az intézmény, idén ugyanis második alkalommal hívja életre az Eszterházy Alumni Napot és az annak koronáját jelentő Eszterházy Alumni Bált.

Az esti programnak az egyetemi rendezvényközpont ad helyet, ahol nem csak egy meglepetés koncerttel készülnek a szervezők, hanem közös vacsorára is lesz lehetőség. A belépővel és a helyszínen kapható tombolajegyek vásárlásával pedig az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kutató-, valamint hátrányos helyzetű hallgatóit lehet támogatni.

Főoldali képünk illusztráció, forrás Berán Dániel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában