LABDARÚGÁS

2019.04.08. 18:42

NB III: a Gyöngyösi AK kieső helyre csúszott

A kiesés elkerüléséért vívott csatában saját pályáján, egyik nagy riválisával szemben elszenvedett vereségével sodorta magát az eddigiektől is nehezebb helyzetbe a Gyöngyösi AK csapata.

B. Cs.

Niedermüller Ákos a fájó vereség után

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A DVTK II gárdája a 23. percben szerzett góllal nyerte meg a meccset a Mátraalján, amivel megelőzte a tabellán a GYAK együttesét. A Török János vezette társulat ezzel a 14., vagyis a kieső helyre csúszott vissza. A gyöngyösieknek tavaszi hatodik bajnoki meccsükön ez volt a harmadik egygólos vereségük.

A GYAK hátralévő mérkőzései: ESMTK (idegenben), Cigánd (otthon), Tállya (i), Sajóbábony (o), SBTC (i), Putnok (o), Tiszaújváros (i), Nyírbátor (o)

Niedermüller Ákos a fájó vereség után Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Az Eger SE csapata sem járt jobban, mint megyénkbeli vetélytársa. A Debreceni EAC ellen a 85. percben szabadrúgásból esett gól pecsételte meg a házigazdák sorsát, akik hat ponttal megelőzve a tizenkettedik diósgyőrieket a 11. helyen állnak, de sorban harmadik vereségüket szenvedték és hétvégén sem ők az esélyesek Szolnokon, noha a MÁV gárdáját vasárnap kisiklatták Füzesgyarmaton (1–5).

Az ESE hátralévő mérkőzései: Szolnok (i), DVTK II. (o), ESMTK (i), Cigánd (o), Tállya (i), Sajóbábony (o), SBTC (i), Putnok (o)

A 22. forduló eredményei

Gyöngyösi AK–DVTK II 0–1 (0–1)

Eger SE–Debreceni EAC 1–2 (0–0)

Putnok–Sajóbábony 2–0 (1–0)

Nyírbátor–Cigánd 1–1 (0–1)

Sényő–ESMTK 1–0 (1–0)

Füzesgyarmat–Szolnok 5–1 (3–0)

Tiszaújváros–Tállya 4–0 (3–0)

Salgótarjáni BTC–Jászberény 0–4 (0–1)

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában